Niğde Mutfak Kültüründe Alay Ekmeği: Etnogastronomik Bir Araştırma
ÖZMEN ŞİNASİ
Uluslararası
-
Özet bildiri - (24.04.2025 - 25.04.2025) - Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Araştırmaları Kongresi
|
Mutfak ve Kültürel Etkileşim: Niğde’nin Altay Köyü’ndeki Kazak Türklerinin Mutfak Kültürü
KOÇ HALİL İBRAHİM,ÖZMEN ŞİNASİ
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (10.02.2025 - 15.02.2025) - II. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI GENÇ AKADEMİSYENLER KONGRESİ
|
Niğde Yöresel Mutfağına Yeni Bir Lezzet Kazandırma: Niğde Patatesi Lokumu
ÖZMEN ŞİNASİ,ÇETİN BETÜL,ÖLMEZ MEVLÜT
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (02.09.2020 - 05.09.2020) - MTCON 2020 KITALARARASI TURİZM YÖNETİMİ KONFERANSI
|
GASTRONOMİ ALANINDA İNOVATİF GELİŞMELER
ÖZMEN ŞİNASİ
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (07.11.2019 - 09.11.2019) - Uluslararası Kapadokya Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi 2019, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi
|
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM AÇISINDAN GELENEKSEL BİR İÇECEK: HARDALİYE
ÖZMEN ŞİNASİ,ÇEVİK ALPER
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (22.11.2018 - 23.11.2018) - THE INTERNATIONAL SUSTAINABLE TOURISM ANDENVIRONMENT PROTECTION CONFERENCE
|
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KAPSAMINDA COĞRAFİ İŞARETLİ YÖRESELDEĞERLERDEN ÜRÜN OLUŞTURMA: HARDALİYE SOSLU TRAKYA PİZZASI ÖRNEĞİ
ÇEVİK ALPER,İŞÇİMEN BURAK,ÖZMEN ŞİNASİ
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (22.11.2018 - 23.11.2018) - THE INTERNATIONAL SUSTAINABLE TOURISM ANDENVIRONMENT PROTECTION CONFERENCE
|