ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ/TÜRK HALK EDEBİYATI (DR)/
2023-
Yüksek Lisans
ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI (YL) (TEZLİ)/
Tez adı : Somut olmayan kültürel miras kapsamında halk mutfağı: Konya örneği
2020-2023
Lisans-Yandal
ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ
İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ/
2016-2019
Lisans
ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ
İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ/TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI PR. (İÖ)/
2015-2019
Akademik Unvanlar
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ/FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ/TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ/TÜRK HALK EDEBİYATI ANABİLİM DALI
2023-
Bildiriler
AĞUSTOS BÖCEĞİ İLE KARINCA MASALININ GÜVAHİ VE LA FONTAİNE VARYANTLARININ DEĞERLER EĞİTİMİ AÇISINDAN MUKAYESESİ
ÖZKILIÇ REYYAN, AVŞAR ZİYA
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (14.06.2023 - 18.06.2023) - X. Uluslararası Türk Dünyası Araştırmaları Sempozyumu
EFSANELERDE İBRET VE KORKU
ÖZKILIÇ REYYAN
Ulusal
-
Özet bildiri - (29.04.2023 - ) - Farklı Disiplinlerden Türk Kültürü Sempozyumu
Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nde Tespit Edilen Konya Yemekleri ve Konya Yemek Kültürü
ÖZKILIÇ REYYAN
Uluslararası
-
Özet bildiri - (05.09.2021 - ) - Uluslararası Göbeklitepe’den Bugüne Türkiye’nin Tarihi ve Kültürel Mirası Sempozyumu
Sovyetler Birliği Döneminde Uygulanan Dil Ve Folklor Politikaları Üzerine Bir İnceleme
ÖZKILIÇ REYYAN
Uluslararası
-
Özet bildiri - (19.08.2021 - ) - TESAM Türk Dünyası Araştırmaları Yaz Okulu