NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)/
2018-2021
Lisans
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR./
2014-2017
Akademik Unvanlar
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ/NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR.
2020-
Projeler
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı
Doğamda Matematik Var 2 (05.09.2022-10.09.2022)
İdari Görevler
Bölüm Başkan Yardımcısı
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
2024-
Makaleler
Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Niğde İli Örneği
ÖLMEZ MEVLÜT, İLHAN İBRAHİM
Uluslararası -
Hakemli -
TR DİZİN -
Özgün Makale - Journal of Tourism and Gastronomy Studies
- Doi: 10.21325/jotags.2022.1089
2022
Bildiriler
NİĞDE YÖRESEL MUTFAĞINA YENİ BİR LEZZET KAZANDIRMA: NİĞDE PATATESİ LOKUMU
ÖZMEN ŞİNASİ,ÇETİN BETÜL,ÖLMEZ MEVLÜT
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (02.09.2020 - 05.09.2020) - MTCON 2020 KITALARARASI TURİZM YÖNETİMİ KONFERANSI
Kitap
Geleceğe Miras Niğde Mutfağı
ÖLMEZ MEVLÜT, ÖZMEN ŞİNASİ
Ulusal -
Kitap Tümü -
- Bilimsel Kitap- Yayın Evi:Niğde Belediyesi Kültür Yayınları- Basım Sayısı:1- Sayfa Sayısı:216- ISBN:978-625-00-0539-2
2022
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Temel Kavramlar ve Güncel Konular
ÖLMEZ MEVLÜT
Uluslararası -
Kitap Bölümü -
Bölüm Adı:Gastronomik Sunum Teknikleri
- Bilimsel Kitap- Yayın Evi:Eğitim Yayınevi- Basım Sayısı:1- Sayfa Sayısı:350- ISBN:978-625-6488-44-8- (Bölüm Sayfaları:239 - 265)