Determination of Wax Content of Olive Oil-Propolis Extracts Prepared Under Different Conditions
ECEM BAYRAM NESRİN, GERÇEK YUSUF CAN, KUTLU KANTAR NACİYE, ERİNÇ HAKAN, ŞAKIYAN DEMİRKOL ÖZGE, BAYRAM SİNAN, MEVLÜTOĞULLARI ALEYNA, SİLİCİ SİBEL
Ulusal
-
Özet bildiri - (09.11.2023 - ) - 3rd International Propolis Conference on “Propolis, the Medicine of the Past, Present and Future”
|
Oleozomlar ve sonikasyonla ektraksiyonu
Harmankaya Betül, ERİNÇ HAKAN
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (23.06.2022 - 24.06.2022) - IV. International Turkic World Congress on Science and Engineering
|
Optimization of Nanocellulose Esterification with Different Fatty Acids and
Acetic Anhydride
ERİNÇ Özlem, ERİNÇ HAKAN, ÖZBEY AYŞE, MERT BEHİÇ
Uluslararası
-
Özet bildiri - (29.08.2021 - 01.09.2021) - III. BALKAN AGRICULTURAL CONGRESS
|
Microbiological, Antioxidant, and Antimicrobial Characteristics of Goat Milk Kefir During Storage
ÖNCÜL NİLGÜN,ÖZBEY AYŞE,ERİNÇ HAKAN,YILDIRIM ZELİHA
Uluslararası
-
Özet bildiri - (17.10.2019 - 20.10.2019) - III. International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress
|
The Effects of Pumpkin Seed Flour Addition on Quality of Biscuits
AKYOL BENGÜL,ALAŞALVAR HAMZA,ERİNÇ HAKAN
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (08.10.2019 - 10.10.2019) - 1st International Congress of the Turkish Journal ofAgriculture - Food Science and Technology
|
Determination of Lavandula Officinalis Plant Growth in Pot Conditions Under Dry Conditions in Nigde Region
ŞEN BURAK,SANDAL ERZURUMLU GÜLDEN,Noory Hassan,ERİNÇ HAKAN
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (24.09.2019 - 27.09.2019) - 1st International Congress on Biosystems Engineering (ICOBEN2019)
|
Microbiological, Antioxidant and Antimicrobial Properties of Sheep Milk Kefir
ÖNCÜL NİLGÜN,ÖZBEY AYŞE,ERİNÇ HAKAN,YILDIRIM ZELİHA
Uluslararası
-
Özet bildiri - (21.06.2019 - 23.06.2019) - Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi
|
Kiona kepek unu kullanımının keklerin fiziksel, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Alaşarvar Hamza,ERİNÇ HAKAN,ÇOLAKOĞLU ABDULLAH SİNAN
Uluslararası
-
Özet bildiri - (02.05.2019 - 04.05.2019) - International Symposium on Advanced Engineering Technologies
|
Effects of Substitution of Hazelnut Oil by Microencapsulated Hazelnut Oil on Physicochemical Properties of Cake Batters and Cakes
OSKAYBAŞ BETÜL,ALAŞALVAR HAMZA,ERİNÇ HAKAN,ÖZBEY AYŞE
Uluslararası
-
Özet bildiri - (20.04.2019 - 22.04.2019) - 4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019
|
Effects on quality of biscuit of quinoa bran milled in different particle sizes
ERİNÇ HAKAN,ALAŞALVAR HAMZA,Ulutürk Nazlıcan,AYDIN SERAP,BİLGİÇ HATİCE NUR,KILINÇ ÖZGÜR KIVILCIM
Uluslararası
-
Özet bildiri - (10.10.2018 - 12.10.2018) - 3rd International Congress on Food Technology
|
Application of new methods in conjugated linoleic acid production
ERİNÇ HAKAN,ALAŞALVAR HAMZA
Uluslararası
-
Özet bildiri - (10.10.2018 - 12.10.2018) - 3rd International Congress on Food Technology
|
Effectiveness of low temperature crystallization method in purification of the oleic and linoleic acid
ERİNÇ HAKAN,İŞLER İbrahim Hakkı,ALAŞALVAR HAMZA
Uluslararası
-
Özet bildiri - (10.10.2018 - 12.10.2018) - 3rd International Congress on Food Technology
|
The effect of the different particle sizes of quinoa bran on textural properties of cake
ERİNÇ HAKAN,ALAŞALVAR HAMZA,Çelik Behiye Nur,Solmaz Seda,Baycu Hilal,ÇAYIRLI SERKAN
Uluslararası
-
Özet bildiri - (10.10.2018 - 12.10.2018) - 3rd International Congress on Food Technology
|
Different Sized Wheat Bran Fibers as Fat Mimetic in Biscuits: Its Effects on Dough Rheology and Biscuit Quality (Daha sonra makale olarak yayımlanmıştır)
ERİNÇ HAKAN,MERT BEHİÇ,TEKİN AZİZ
Uluslararası
-
Özet bildiri - (19.04.2018 - 21.04.2018) - The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
|
The effect of irrigation on olive oil characteristics of Sari Ulak variety
ERİNÇ HAKAN,YORULMAZ ASLI,TATLI ABİDİN,TEKİN AZİZ
Uluslararası
-
Özet bildiri - (19.04.2018 - 21.04.2018) - The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
|
The effect of malaxation conditions on quality parameters and oxidative stability of memecik and edremit yaglik olive oils (daha sonra makale olarak yayımlanmıştır)
ERİNÇ HAKAN,YORULMAZ ASLI,TEKİN AZİZ
Uluslararası
-
Özet bildiri - (19.04.2018 - 21.04.2018) - The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
|
Certain Characteristics of Oleogels Prepared with Olive Oil and Olive Wax
ERİNÇ HAKAN,ÇOLAKOĞLU ABDULLAH SİNAN
Uluslararası
-
Özet bildiri - (11.04.2018 - 13.04.2018) - International Conference on Raw Materials to Processed Foods
|
Düşük Sıcaklık Kristalizasyon Yöntemi ile Konjüge Linoleik Asitin Saflaştırılması (Daha sonra tam metin yayınlanmıştır)
İŞLER İBRAHİM HAKKI,ERİNÇ HAKAN
Ulusal
-
Özet bildiri - (13.04.2017 - 15.04.2017) - YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi
|
Aspir Yağından Konjüge Linoleik Asit Üretiminin Optimizasyonu (Daha sonra tam metin yayınlanmıştır)
İŞLER İBRAHİM HAKKI,ERİNÇ HAKAN
Ulusal
-
Özet bildiri - (13.04.2017 - 15.04.2017) - YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi
|
Permeabilizasyon İşleminin Mikrobiyel Yolla Konjüge Linoleik Asit (KLA) Üretimi Üzerine Etkisi
ERİNÇ ÖZLEM,ERİNÇ HAKAN,YILDIRIM ZELİHA
Ulusal
-
Özet bildiri - (05.10.2016 - 07.10.2016) - TÜRKİYE 12. GIDA KONGRESİ
|
Gelişmeyen Hücre ile Linoleik Asitten Konjüge Linoleik Asit (KLA) Üretiminin Optimizasyonu
ERİNÇ ÖZLEM,ERİNÇ HAKAN,YILDIRIM ZELİHA
Ulusal
-
Özet bildiri - (05.10.2016 - 07.10.2016) - TÜRKİYE 12. GIDA KONGRESİ
|
Microbiological and Functional Properties of Cow Milk Kefir
ÖZBEY AYŞE,ERİNÇ HAKAN,ÖNCÜL NİLGÜN,YILDIRIM ZELİHA
Uluslararası
-
Özet bildiri - (01.10.2015 - 04.10.2015) - The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
|
Microbiological Antioxidant and Antimicrobial Properties of Buffalo Milk Kefir
ÖZBEY AYŞE,ERİNÇ HAKAN,ÖNCÜL NİLGÜN,YILDIRIM ZELİHA
Uluslararası
-
Özet bildiri - (01.10.2015 - 04.10.2015) - The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
|
Yağ Analizlerinde Termal Analiz Yöntemlerinin Kullanımı
ÇOLAKOĞLU ABDULLAH SİNAN,İNANÇ AHMET LEVENT,ERİNÇ HAKAN
Ulusal
-
Özet bildiri - (07.05.2015 - 09.05.2015) - YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi
|
Yağ Asitlerinin Saflaştırılmasında Düşük Sıcaklık Kristalizasyon Yönteminin Etkinliği
ERİNÇ ÖZLEM,ERİNÇ HAKAN
Ulusal
-
Özet bildiri - (07.05.2015 - 09.05.2015) - YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi
|
Mikrodalga Isıtma Sırasında Ayçiçeği, fındık, Soya Ve Sızma Zeytinyağlarında Hegzanal Oluşumu
ÇOLAKOĞLU ABDULLAH SİNAN,ERİNÇ HAKAN,BAŞTÜRK AYHAN,TEKİN AZİZ
Ulusal
-
Özet bildiri - (07.05.2015 - 09.05.2015) - YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi
|
Kızartma ve Trans Yağ Asidi Oluşumu
BALTACIOĞLU CEM,ERİNÇ HAKAN,KARACABEY ERKAN
Ulusal
-
Özet bildiri - (07.05.2015 - 09.05.2015) - YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi
|
Gıdalarda Kızartma Yöntemleri
BALTACIOĞLU CEM,ERİNÇ HAKAN,KARACABEY ERKAN
Ulusal
-
Özet bildiri - (07.05.2015 - 09.05.2015) - YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi
|
Farklı Bitkisel Yağlarla Yapılan Kızartma İşlemlerinin Ürünün Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkilerinin Araştırılması
ÖRENGÜL Zeynep,YANIK M Meriç,TURGUT S Serhat,KARACABEY ERKAN,BALTACIOĞLU CEM,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN,ERİNÇ HAKAN
Ulusal
-
Özet bildiri - (07.05.2015 - 09.05.2015) - YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi
|
Hemşin ve Tuj Kuzularında Farklı Besi Sistemlerinin Bazı Et Kalitesi Özellikleri ile Karkas Ölçülerine Etkisi
SARI MEHMET,ÖNK KADİR,AKSOY YÜKSEL,TİLKİ MUAMMER,ERİNÇ HAKAN,ADIGÜZEL IŞIK SERPİL
Ulusal
-
Özet bildiri - (29.05.2014 - 01.06.2014) - 5. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi
|
Antioxidant activity of kefirs sold in Tokat
ÖZBEY AYŞE,ERİNÇ HAKAN,ÖNCÜL NİLGÜN,YILDIRIM METİN,YILDIRIM ZELİHA
Uluslararası
-
Özet bildiri - (24.10.2013 - 26.10.2013) - The 2nd International Symposium on”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
|
Konjuge Linoleik Asit Kaynakları Sağlık Üzerine Etkileri ve Üretimi
ERİNÇ HAKAN
Ulusal
-
Özet bildiri - (02.10.2013 - 04.10.2013) - İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi
|
Tokatta Satışa Sunulan Yoğurtların Bazı Niteliklerin Belirlenmesi
Gür Filiz,TOKATLI KADER,GÜZEL MELİH,ERİNÇ HAKAN,YILDIRIM METİN
Ulusal
-
Özet bildiri - (15.11.2012 - 16.11.2012) - Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu
|
Mahlep Çekirdeği İçinden Üretilen Protein Konsantresinin Bazı Kimyasal ve İşlevsel Özellikleri
GÜZEL MELİH,GEDİK MEHTAP,ERİNÇ HAKAN,YILDIRIM METİN
Ulusal
-
Özet bildiri - (10.10.2012 - 12.10.2012) - Türkiye 11. Gıda Kongresi
|
Bez Sucuk Üretiminde Nitrit Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi
ÇİÇEK ÜMRAN,YILDIRIM ZELİHA,TOKATLI KADER,ERİNÇ HAKAN,ÇEVİK MUTLU
Ulusal
-
Özet bildiri - (10.10.2012 - 12.10.2012) - Türkiye 11. Gıda Kongresi
|
Mikrobiyel Kaynaklı Doğal Antioksidanlar
ÖNCÜL NİLGÜN,ERİNÇ HAKAN,ÖZBEY AYŞE,YILDIRIM ZELİHA
Ulusal
-
Özet bildiri - (10.10.2012 - 12.10.2012) - Türkiye 11. Gıda Kongresi
|
Yağlarda ve fırıncılık ürünlerinde trans asit azalmasıyla meydana gelen reolojik ve tekstürel değişimler
MERT BEHİÇ,ŞAHİN KÜBRA,ERİNÇ HAKAN,TEKİN AZİZ
Ulusal
-
Özet bildiri - (12.04.2012 - 14.04.2012) - YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi
|
Bazı Gıda Sanayi Atıklarının Tek Hücre Yağı Üretiminde Hammadde Olarak Değerlendirilmesi
HIZAL MELTEM,KULEAŞAN HAKAN,ERİNÇ HAKAN,KULEAŞAN ŞÜKRAN,TEKİN AZİZ,SELCEN COŞKUN MERYEM
Ulusal
-
Özet bildiri - (12.04.2012 - 14.04.2012) - YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi
|
Konjüge Linoleik Asit Üretim Teknikleri
ERİNÇ HAKAN
Ulusal
-
Özet bildiri - (12.04.2012 - 14.04.2012) - Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi
|
Characterization of Virgin Olive Oil from ‘Ak Delice’ Wild Olives (Olea Europaea L. subsp. Oleaster) (Daha sonra makale olarak yayımlanmıştır)
KIVRAK MÜCAHİT,YORULMAZ ASLI,ERİNÇ HAKAN
Uluslararası
-
Özet bildiri - (18.09.2011 - 21.09.2011) - 9th Euro Fed Lipid Congress
|
Low Fat Mayonnaise Formulations Prepared Using MicrofluidizedNano Cellulose Fibers
MERT BEHİÇ,ERİNÇ HAKAN,TEKİN AZİZ
Uluslararası
-
Özet bildiri - (18.09.2011 - 21.09.2011) - 9th Euro Fed Lipid Congress
|
Effect of Trans Fatty Acids on Water in Oil Emulsion Stability
KÖKSEL HAMİT,MERT BEHİÇ,MASATCIOĞLU MUSTAFA TUĞRUL,ERİNÇ HAKAN,TEKİN AZİZ
Uluslararası
-
Özet bildiri - (06.07.2011 - 08.07.2011) - EuroFoodChem XVI
|
Effect of trans Fat Content on Rheology of Dough and Texture of Cookie
KÖKSEL HAMİT,MERT BEHİÇ,MASATCIOĞLU MUSTAFA TUĞRUL,ERİNÇ HAKAN,TEKİN AZİZ
Uluslararası
-
Özet bildiri - (06.07.2011 - 08.07.2011) - 100th AOCS Annual Meeting Expo
|
Influence of maturation on oxidative stability and phenolic distribution of virgin olive oil
YORULMAZ ASLI,ERİNÇ HAKAN,TEKİN AZİZ
Uluslararası
-
Özet bildiri - (21.06.2011 - 23.06.2011) - World Conference onOilseed Processing,Fats Oils Processing,Biofuels Applications
|
Influence of Maturation on Triacylglycerol and Sterol Profiles of Virgin Olive Oil.
YORULMAZ ASLI,ERİNÇ HAKAN,TEKİN AZİZ
Uluslararası
-
Özet bildiri - (21.06.2011 - 23.06.2011) - World Conference onOilseed Processing,Fats Oils Processing,Biofuels Applications
|
The antioxidant capacity, antimicrobial properties and fatty acid profile of eight grape (Vitis vinifera) seed extracts
BAYRAM MUSTAFA,ANLI RAHMİ ERTAN,ERİNÇ HAKAN,ÇAKIR İBRAHİM,Vural Nilüfer
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (26.05.2011 - 29.05.2011) - International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry,
|
Use of cellulose-enriched wheat bran fibers as fat mimetic in cookies: its effects on dough rheology and cookie quality
MERT BEHİÇ,ERİNÇ HAKAN,TEKİN AZİZ
Uluslararası
-
Özet bildiri - (21.11.2010 - 24.11.2010) - 8th Euro Fed Lipid Congress
|
Influence of Verticillium dahliae Kleb. on some quality parameters of olive oils of ‘Gemlik’ cultivar
ERİNÇ HAKAN,TATLI ABİDİN,YORULMAZ ASLI,TEKİN AZİZ
Uluslararası
-
Özet bildiri - (21.11.2010 - 24.11.2010) - 8th Euro Fed Lipid Congress
|
Thermo Oxidative Stability of Soybean Oil in The Presence of alpha beta gamma and deltatocopherols
ÇOLAKOĞLU ABDULLAH SİNAN,ERİNÇ HAKAN,TEKİN AZİZ
Uluslararası
-
Özet bildiri - (03.11.2010 - 06.11.2010) - 1st International Congress on Food Technology
|
Lipid composition of poppy seed oil
YORULMAZ ASLI,ERİNÇ HAKAN,TEKİN AZİZ
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (15.04.2010 - 17.04.2010) - The 1. International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
|
Farklı et yağ oranları ile üretilmiş tokat bez sucuğunun bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri (daha sonra makale olarak yayımlanmıştır)
ÇİÇEK ÜMRAN,Polat Necla,YILDIRIM ZELİHA,TOKATLI KADER,ERİNÇ HAKAN
Uluslararası
-
Özet bildiri - (15.04.2010 - 17.04.2010) - The 1. International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
|
Çemengilik’in (çemen köftesi) mikrobiyolojik özellikleri
ÇİÇEK ÜMRAN,TOKATLI KADER,ERİNÇ HAKAN,DEMİROK SONCU EDA,KOLSARICI NURAY
Uluslararası
-
Özet bildiri - (15.04.2010 - 17.04.2010) - The 1. International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
|
Yağlarda Trans Yağ ve Reoloji İlişkisi
ŞAHİN KÜBRA,MERT BEHİÇ,ERİNÇ HAKAN,TEKİN AZİZ
Ulusal
-
Özet bildiri - (06.11.2009 - 08.11.2009) - 6. gıda mühendisliği kongresi
|
Effect of Irrigation on the Oil Composition of Some East Mediterranean Olive Cultivars
YORULMAZ ASLI,ERİNÇ HAKAN,TATLI ABİDİN,TEKİN AZİZ
Uluslararası
-
Özet bildiri - (18.10.2009 - 21.10.2009) - 7th Euro Fed Lipid Congress
|
Tokat Yöresinde Üretilen Çökeleklerin Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
ERİNÇ HAKAN,Eldivenci Engin,YILDIRIM ZELİHA,YILDIRIM METİN
Ulusal
-
Tam metin bildiri - (27.05.2009 - 29.05.2009) - II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
Çemengilik’in (Çemen Köftesi) Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
ÇİÇEK ÜMRAN,TOKATLI KADER,ERİNÇ HAKAN,DEMİROK SONCU EDA
Ulusal
-
Özet bildiri - (27.05.2009 - 29.05.2009) - II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
Zeytin Yağı Bileşiminin Oksidatif Stabiliteye Etkisi
ERİNÇ HAKAN,KIRALAN MUSTAFA
Ulusal
-
Tam metin bildiri - (17.05.2008 - 18.05.2008) - I. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi
|
Tokat Piyasasında Satışa Sunulan Tulum Peynirlerinin Bazı Niteliklerinin İncelenmesi
ERCEYES ÖZGÜR,TOKATLI MEHMET,BAYRAM MUSTAFA,ERİNÇ HAKAN,YILDIRIM ZELİHA,YILDIRIM METİN
Ulusal
-
Özet bildiri - (24.05.2006 - 26.05.2006) - 9. Gıda Kongresi
|
Lantibiyotikler
ERİNÇ HAKAN,YILDIRIM ZELİHA,YILDIRIM METİN
Ulusal
-
Tam metin bildiri - (29.09.2005 - 01.10.2005) - 4. Gıda Mühendisliği Kongresi
|
Laktobasillerin ve bifidobakterilerin patojenlere karşı antogonistik aktiviteleri
ERİNÇ HAKAN,TOKATLI MEHMET,YILDIRIM METİN,YILDIRIM ZELİHA
Ulusal
-
Tam metin bildiri - (19.04.2005 - 21.04.2005) - Gıda Kongresi 2005
|