Eğitim Bilgileri
Doktora NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/ 2018-
Yüksek Lisans CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/ Tez adı : Atımlı UV ışık ve gümüş nanopartiküllerinin beyaz şapkalı kültür mantarı (Agaricus bısporus) yüzeyinde listeria monocytogenes’xxin inaktivasyonu üzerine etkileri 2014-2017
Lisans ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./ 2009-2014
Akademik Unvanlar
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ/BOR MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PR. 2022-
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PR. 2019-2022
İdari Görevler
Program Başkanı BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ 2019-2022
Bildiriler
Atımlı UV Işık ve Gümüş Nanopartikülleri ile Kültür Mantarı (Agaricus bisporus) Yüzeyinde Listeria monocytogenes'in İnaktivasyonu KOÇER ALAŞALVAR GAMZE, KEKLİK NENE MELTEM Uluslararası - Özet bildiri - (26.10.2017 - 28.10.2017) - İç Anadolu 3. Tarım ve Gıda Kongresi
Bakteriyofajların Enkapsülasyonu ve Potansiyel Uygulamaları KOÇER ALAŞALVAR GAMZE, ALAŞALVAR HAMZA, YILDIRIM ZELİHA Ulusal - Özet bildiri - (21.10.2020 - 23.10.2020) - Türkiye 13. Gıda Kongresi
Köftelerde Hayvansal Yağın Azaltılması için Enkapsüle Fındık Yağı Kullanımı ALAŞALVAR HAMZA, KOÇER ALAŞALVAR GAMZE, YILDIRIM ZELİHA Ulusal - Özet bildiri - (21.10.2020 - 23.10.2020) - Türkiye 13. Gıda Kongresi
Evaluation of Quality Properties of Yogurt Produced From Milk Added With Soapwort Extract TUNÇ MERVE, KOÇER ALAŞALVAR GAMZE, YILDIRIM METİN Uluslararası - Özet bildiri - (14.10.2022 - 16.10.2022) - International Congress on Food Researches
Gümüş Nanopartiküllerinin Gıda Patojenleri Üzerindeki Antibakteriyel Etkileri KOÇER ALAŞALVAR GAMZE, KEKLİK NENE MELTEM Ulusal - Özet bildiri - (05.10.2016 - 07.10.2016) - Türkiye 12. Gıda Kongresi
Enrichment of ice cream with roselle (Hibiscus sabdariffa) powder: Effects on antioxidant capacity and technological properties ALAŞALVAR HAMZA, KOÇER ALAŞALVAR GAMZE, YILDIRIM ZELİHA Uluslararası - Özet bildiri - (02.10.2022 - 05.10.2022) - 14th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods