Atımlı UV Işık ve Gümüş Nanopartikülleri ile Kültür Mantarı (Agaricus bisporus) Yüzeyinde Listeria monocytogenes'in İnaktivasyonu
KOÇER ALAŞALVAR GAMZE, KEKLİK NENE MELTEM
Uluslararası
-
Özet bildiri - (26.10.2017 - 28.10.2017) - İç Anadolu 3. Tarım ve Gıda Kongresi
|
Bakteriyofajların Enkapsülasyonu ve Potansiyel Uygulamaları
KOÇER ALAŞALVAR GAMZE, ALAŞALVAR HAMZA, YILDIRIM ZELİHA
Ulusal
-
Özet bildiri - (21.10.2020 - 23.10.2020) - Türkiye 13. Gıda Kongresi
|
Köftelerde Hayvansal Yağın Azaltılması için Enkapsüle Fındık Yağı Kullanımı
ALAŞALVAR HAMZA, KOÇER ALAŞALVAR GAMZE, YILDIRIM ZELİHA
Ulusal
-
Özet bildiri - (21.10.2020 - 23.10.2020) - Türkiye 13. Gıda Kongresi
|
Evaluation of Quality Properties of Yogurt Produced From Milk Added With Soapwort Extract
TUNÇ MERVE, KOÇER ALAŞALVAR GAMZE, YILDIRIM METİN
Uluslararası
-
Özet bildiri - (14.10.2022 - 16.10.2022) - International Congress on Food Researches
|
Gümüş Nanopartiküllerinin Gıda Patojenleri Üzerindeki Antibakteriyel Etkileri
KOÇER ALAŞALVAR GAMZE, KEKLİK NENE MELTEM
Ulusal
-
Özet bildiri - (05.10.2016 - 07.10.2016) - Türkiye 12. Gıda Kongresi
|
Enrichment of ice cream with roselle (Hibiscus sabdariffa) powder: Effects on antioxidant capacity and technological properties
ALAŞALVAR HAMZA, KOÇER ALAŞALVAR GAMZE, YILDIRIM ZELİHA
Uluslararası
-
Özet bildiri - (02.10.2022 - 05.10.2022) - 14th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods
|