Eğitim Bilgileri
Yüksek Lisans NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ (YL) (TEZSİZ)/ 2023-2024
Doktora KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ (DR)/ 2022-
Lisans İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ/İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ PR. (AÇIKÖĞRETİM)/ 2020-2023
Önlisans ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ/PAZARLAMA VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ/MEDYA VE İLETİŞİM PR. (AÇIKÖĞRETİM)/ 2012-2014
Doktora ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (DR)/ Tez adı : Patates, yer elması, şeker pancarı ve kırmızı pancar kabuğu ekstraktları ilaveli buzun, gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) filetolarının muhafazası süresince (3±1ºc) duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik etkilerinin incelenmesi 2011-2014
Yüksek Lisans ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)/ Tez adı : Doğal ve ticari yemle beslenen gökkuşağı alabalıklarında (Oncorhynchus mykiss) buzda depolanma süresince kimyasal, duyusalve mikrobiyolojik değişimler 2009-2011
Lisans ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ/SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ PR./ 2000-2006
Akademik Unvanlar
DOÇENT NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMİ ANABİLİM DALI 2022-
DOÇENT KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI 2021-2022
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI 2019-
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ/KAMAN MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR. 2016-2019
Yönetilen Tezler
ÖZKAN DOĞAN Yüksek Lisans Makine öğrenmesi ile alabalık, çipura ve levrek balıklarının kalite seviyelerinin ve türlerinin belirlenmesi 2023
Projeler
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Devam Ediyor Palamut başlarından elde edilen balık yağına ait kalite değişimlerinin makine görmesi ve elektronik burunlar ile belirlenmesi (27.02.2024-)
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı Arduino Mikro Denetleyici ile Gıda Kaynaklı Bozucu Bakterilerin Koku Limitlerinin Belirlenmesi (26.03.2021-20.04.2023)
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı Arduino Mikro Denetleyici ile Gıda Kaynaklı Bozucu Bakterilerin Koku Limitlerinin Belirlenmesi (26.03.2021-19.10.2022)
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı Atık Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Başlarından Protein Hidrolizatı Üretimi (23.10.2020-17.10.2021)
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı Farklı hidrosollerin gıda kaynaklı patojen bakteriler üzerindeki antimikrobiyal etkilerinin incelenmesi (23.05.2019-23.08.2020)
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı Tıbbi ve Aromatik Bitki Yağları Çıkarılarak Doğal Antimikrobiyal Elde Edilmesi ve Dezenfeksiyon Amaçlı Kullanılması (23.03.2017-24.12.2017)
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı Tıbbi ve Aromatik Bitki Yağları Çıkarılarak Doğal Antimikrobiyal Elde Edilmesi ve Dezenfeksiyon Amaçlı Kullanılması (23.03.2017-22.12.2017)
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı Aspir Carthamus tinctorius ve Kudret narı Momordica charantia L ekstraktlarının balık etindeki bozulma etmeni ve patojen bakteriler üzerindeki antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi (22.10.2015-30.12.2017)
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı Ticari bitkisel yağlar kullanılarak oluşturulan nanoemülsiyonların soğukta depolanan levrek Dicentrarchus labrax filetolarının kalite parametreleri üzerine etkileri (22.09.2014-22.09.2016)
Diğer (Ulusal) Tamamlandı Balık tesisleri için otomasyon entegreli üretim ve kontrol yazılımı üretilmesi (20.06.2012-20.06.2013)
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Devam Ediyor Biyoaktif bileşiklerin geri kazanımı için patates atıklarının değerlendirilmesi ve fonksiyonel sakız formülasyonlarının geliştirilmesi (18.07.2024-)
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı Comparison Proximate Composition Between Concrete And Ground Pond Aquacultured Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Systems (Kongre Katılım Desteği Projesi) (15.05.2017-17.05.2017)
-Tübitak 1002 Devam Ediyor Alabalık atıklarından elde edilen balık yağlarının kalite seviyelerinin makine öğrenmesi ve elektronik burun ile belirlenmesi (11.03.2024-)
TÜBİTAK PROJESİ Tamamlandı Fotoelektrik Sensörlü Balık Bozuk Yumurta Ayıklama Cihazı Geliştirilmesi (10.01.2014-10.01.2015)
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Devam Ediyor Arduino mikrokontrolör tabanlı çalışan sensörler ve makine öğrenimi ile balık kalitesinin hızlı belirleneceği tazelik belirleme kutusu geliştirilmesi (07.04.2023-)
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı Elektronik bileşenler ile gıda kalite seviyesinin belirlenmesi (07.04.2022-06.04.2023)
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı 3 d yazıcı ile antimikrobiyal balık saklama kutusu üretilmesi (02.03.2018-01.03.2019)
COST Tamamlandı Sourdough biotechnology network towards novel, healthier and sustainable food and bioprocesses (01.05.2019-01.02.2024)
İdari Görevler
Komisyon Başkanlığı KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2020-2022
Dekan Yardımcısı KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2020-2022
Yönetim Kurulu Üyeliği KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2020-2022
Eğitim Koordinatörü KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2019-
Yönetim Kurulu Üyeliği KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2019-2022
Yönetim Kurulu Üyeliği KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2019-2022
Bölüm Başkanı KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2019-2022
Komisyon Başkanlığı KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2018-
Kalite Kurulu Üyeliği KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2018-
Yönetim Kurulu Üyeliği AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2016-2019
Makaleler
Non-contact identification of essential oils with IR sensors and analysis of components with an electronic nose YAVUZER EMRE,YALÇIN MEHMET KÜRŞAT,USLU HASAN,KÖSE MEMDUH Uluslararası - Hakemli - SCI-Expanded - Özgün Makale - Acta Alimentaria - Doi: 10.1556/066.2024.00117 2024
Determining the quality level of ready to-eat stuffed mussels with Arduino-based electronic nose YAVUZER EMRE,KÖSE MEMDUH,USLU HASAN Uluslararası - Hakemli - SCI-Expanded - Özgün Makale - Journal of Food Measurement and Characterization - Doi: 10.1007/s11694-024-02593-9 2024
Rapid detection of sea bass quality level with machine learning and electronic nose YAVUZER EMRE Uluslararası - Hakemli - SCI-Expanded - Özgün Makale - International Journal of Food Science & Technology - Doi: 10.1111/ijfs.16365 2023
Investigation of the Use of Waste Commercial Plant Pulps as Edible Fish Coating Material YAVUZER EMRE Uluslararası - Hakemli - TR DİZİN - Özgün Makale - Turkish Science and Technology Publishing (TURSTEP) - Doi: 10.24925/turjaf.v11i4.768-773.5878 2023
Application of atomized hydrosols to rainbow trout fillets as an easy preservative YAVUZER EMRE, YETİŞEN MEHMET, YAPRAK USLU DİLEK Uluslararası - Hakemli - TR DİZİN - Özgün Makale - Omer Halisdemir Universitesi - Doi: 10.28948/ngumuh.1313983 2023
Prediction of fish quality level with machine learning YAVUZER EMRE, KÖSE MEMDUH Uluslararası - Hakemli - SCI-Expanded - Özgün Makale - International Journal of Food Science & Technology - Doi: 10.1111/ijfs.15853 2022
Safflower and bitter melon extracts on suppression of biogenic amine formation by fish spoilage bacteria and food borne pathogens MEBRURE NUKET YAVUZER, YAVUZER EMRE, KÜLEY BOĞA ESMERAY Uluslararası - Hakemli - SCI-Expanded - Özgün Makale - LWT - Doi: 10.1016/j.lwt.2021.111398 2021
Determination of fish quality parameters with low cost electronic nose YAVUZER EMRE Uluslararası - Hakemli - SCI-Expanded - Özgün Makale - Food Bioscience - Doi: 10.1016/j.fbio.2021.100948 2021
Comparing the Fatty Acid Level of Sand Smelt (Atherina boyeri) With Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) as a Cheaper Protein and Fatty Acid Source YAVUZER EMRE Ulusal - Hakemli - TR DİZİN - Özgün Makale - Acta Aquatica Turcica - Doi: 10.22392/actaquatr.603538 2020
Testing the Antimicrobial Effects of Some Hydrosols on Food Borne-Pathogens and Spoilage Bacteria YAVUZER EMRE,KÜLEY BOĞA ESMERAY Ulusal - Hakemli - TR DİZİN - Özgün Makale - Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research - Doi: 10.17216/limnofish.618101 2020
Determination of rainbow trout quality parameters with Arduino microcontroller YAVUZER EMRE Uluslararası - Hakemli - SCI-Expanded - Özgün Makale - JOURNAL OF FOOD SAFETY - Doi: 10.1111/jfs.12857 2020
Impact of icing with potato, sweet potato, sugar beet, and red beet peel extract on the sensory, chemical, and microbiological changes of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets stored at (3 +/- 1 degrees C) YAVUZER EMRE,ÖZOĞUL FATİH,ÖZOĞUL YEŞİM Uluslararası - Hakemli - SCI-Expanded - Özgün Makale - AQUACULTURE INTERNATIONAL - Doi: 10.1007/s10499-019-00454-7 2020
Uskumru, Palamut ve Levrek Balıklarının Fırında Pişirme İşlemi Sonrasında Kalan Balık Sularının Yağ Asidi İçeriğinin Belirlenmesi ve Balık Suyu Çorbası Yapımında Kullanımı YAVUZER EMRE Ulusal - Hakemli - TR DİZİN - Özgün Makale - Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi - Doi: 10.25308/aduziraat.757938 2020
Fatty acid profiles of waste fish skins and potential use for crackers YAVUZER EMRE Ulusal - Hakemli - TR DİZİN - Özgün Makale - Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences - Doi: 10.35229/jaes.766584 2020
Inhibitory effects of safflower and bitter melon extracts on biogenic amine formation by fish spoilage bacteria and food borne pathogens KÜLEY BOĞA ESMERAY,MEBRURE NUKET YAVUZER,YAVUZER EMRE,DURMUŞ MUSTAFA,YAZGAN HATİCE,GEZGİNÇ YEKTA,ÖZOĞUL FATİH Uluslararası - Hakemli - SCI-Expanded - Özgün Makale - Food Bioscience - Doi: 10.1016/j.fbio.2019.100478 2019
PATATES, YER ELMASI, ŞEKER PANCARI VE KIRMIZI PANCAR KABUĞU EKSTRAKTLARI İLAVELİ BUZUN, GÖKKUŞAĞI ALABALIĞI (Oncorhynchus mykiss) FİLETOLARININ MUHAFAZASI SÜRESİNCE YAĞ ASİTLERİNDE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER YAVUZER EMRE, ÖZOĞUL FATİH Ulusal - Hakemsiz - Endekste taranmıyor - Özgün Makale - Ç.Ü Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi 2018
Ceviz Yeşil Kabuğu Özütü İle Hazırlanan Buzun Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Filetolarının Kalite Özelliklerine Etkisi YAVUZER EMRE Ulusal - Hakemli - TR DİZİN - Özgün Makale - Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research - Doi: 10.17216/LimnoFish.425867 2018
Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların Ekstraktelerinin Balık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri (Effects of Some Plant and Spice Extracts on the Quality of Fish Balls in Gastronomy) BALIKÇI ESRA,AKIN GALİP,YAVUZER EMRE Ulusal - Hakemli - TR DİZİN - Derleme Makale - Journal of Tourism and Gastronomy Studies - Doi: 10.21325/jotags.2018.248 2018
Alabalığın Farklı Şekillerde Pişirilmesinin Gastronomik Turizm Motivasyonuna Etkisi YAVUZER EMRE Ulusal - Hakemli - TR DİZİN - Özgün Makale - ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi - Doi: 10.33202/comuagri.404788 2018
Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi. YAVUZER EMRE,MEBRURE NUKET YAVUZER,BALIKÇI ESRA Ulusal - Hakemli - Endekste taranmıyor - Özgün Makale - Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2018
Development of defective fish egg sorting machine with colour sensor for trout facilities YAVUZER EMRE Uluslararası - Hakemli - SCI-Expanded - Özgün Makale - AQUACULTURE RESEARCH - Doi: 10.1111/are.13831 2018
SPIRULINA (Spirulina platensis) KİMYASAL ORANLARINI HESAPLAMAK İÇİN YENİ BİR BİLGİSAYAR YAZILIMI GELİŞTİRİLMESİ YAVUZER EMRE,AYTAÇ SERTAN,MEBRURE NUKET YAVUZER Ulusal - Hakemli - TR DİZİN - Özgün Makale - Yunus Araştırma Bülteni - Doi: 10.17693/yunusae.v17i31121.305287 2017
Comparative Quality Loss in Wild and Cultured Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) during Chilling Storage ÖZOĞUL FATİH,YAVUZER EMRE,ÖZOĞUL YEŞİM,BOĞA ESMERAY Uluslararası - Hakemli - SCI-Expanded - Özgün Makale - Food Science and Technology Research - Doi: 10.3136/fstr.19.445 2013
Küçük ölçekli süt sığırcılığı işletmeleri için sürü yönetim programı BOĞA MUSTAFA, YAVUZER EMRE Ulusal - Hakemli - Endekste taranmıyor - Özgün Makale - Hasad Dergisi 2013
Bildiriler
Yenilebilir Kitosan Film ve Diyatomitin Hamsi’nin (Engraulis Encrasicolus L.) Raf Ömrüne Etkisi SAKARYA Murat,YAVUZER EMRE Uluslararası - Özet bildiri - (15.05.2024 - ) - Uluslararası Tarım Bilimlerinde Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi
Balık Jelatini ve Balık Yağı Bazlı Fonksiyonel Jelibon Üretimi ŞİMŞEK Halil İbrahim,YAVUZER EMRE,ALAŞALVAR HAMZA,ŞAN Aslı Uluslararası - Özet bildiri - (15.05.2024 - ) - Uluslararası Tarım Bilimlerinde Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi
Atık Balık İç Organlarından Elde Edilmiş Yağ İle Sabun Üretimi YORULMAZ Salih,YAVUZER EMRE Uluslararası - Özet bildiri - (15.05.2024 - ) - Uluslararası Tarım Bilimlerinde Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi
Balık Türlerinin Evrişimli Sinir Ağları İle Sınıflandırılması Demir Servet, KÖSE MEMDUH, YAVUZER EMRE Uluslararası - Özet bildiri - (20.11.2023 - ) - 4th International Conference on Engineering and Applied Natural Sciences
Determining the types and quality levels of some important foods with machine learning YAVUZER EMRE, Şan Aslı Uluslararası - Özet bildiri - (14.04.2023 - ) - Third International Congress on Biological and Health Sciences
Makine öğrenmesi ile balık tazelik seviyesinin tahmini DOĞAN ÖZKAN, YAVUZER EMRE, KÖSE MEMDUH, TEKLE ŞEFİK Uluslararası - Özet bildiri - (23.11.2022 - ) - 5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2022) November 23-25, 2022
The effect of water kefir on rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) meat quality and some foodborne pathogen and spoilage bacteria YAVUZER EMRE Uluslararası - Özet bildiri - (24.02.2022 - ) - Second International Congress on Biological and Health Sciences
FOOD DRYING WITH GEOTHERMAL ENERGY DOĞAN ÖZKAN, TEKLE ŞEFİK, YAVUZER EMRE Uluslararası - Özet bildiri - (25.11.2021 - ) - ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK, DOĞA VE SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU ISENS-21 Ana Teması "ENERJİ ve TOPLUM" 25-28 KASIM 2021 BATMAN ÜNİVERSİTESİ
PREDICTION OF THE QUALITY PARAMETERS OF RAINBOW TROUT WITH ARTIFICIAL NEURAL NETWORKS YAVUZER EMRE Uluslararası - Özet bildiri - (25.11.2021 - ) - ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK, DOĞA VE SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU ISENS-21 Ana Teması "ENERJİ ve TOPLUM" 25-28 KASIM 2021 BATMAN ÜNİVERSİTESİ
Protein Hydrolyzate Production From Trout Heads By Enzymatic Hydrolysis YAVUZER EMRE, TEKLE ŞEFİK, ÇİNARLI MURAT Uluslararası - Özet bildiri - (26.02.2021 - 28.02.2021) - International Congress on Biological and Health Sciences
Hirfanlı Barajının Ticari Açıdan Önemli Su Türlerinin Yağ Asidi Profilleri YAVUZER EMRE Uluslararası - Tam metin bildiri - (02.10.2019 - 06.10.2019) - 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
Teknik Eleman Yetiştirmede Gıda Güvenliği ve Hijyen Algılarının Değişimi YAVUZER EMRE Uluslararası - Tam metin bildiri - (02.10.2019 - 06.10.2019) - 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
Gökkuşağı Alabalığı Yemine Astaksantin İlavesinin Üretici Penceresinden Değerlendirilmesi YAVUZER EMRE Uluslararası - Tam metin bildiri - (02.10.2019 - 06.10.2019) - 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
Kültür Gökkuşağı Alabalığı Ciğeri Alternatif Bir Gıda Olabilir mi? YAVUZER EMRE Uluslararası - Tam metin bildiri - (02.10.2019 - 06.10.2019) - 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
Bazı Aromatik Bitkilerin Biyolojik Aktivite ve Bileşen Veri Tabanlarının Oluşturulduğu Bir Yazılım Geliştirilmesi YAVUZER EMRE Uluslararası - Tam metin bildiri - (02.10.2019 - 06.10.2019) - 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
Gümüş balığından (Atherina boyeri) balık krakeri elde edilmesi YAVUZER EMRE Uluslararası - Tam metin bildiri - (02.10.2019 - 06.10.2019) - 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
Development of Thyme Oil Based Storage Box with 3D Printer for Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1972) Preservation YAVUZER EMRE Uluslararası - Özet bildiri - (21.11.2018 - 23.11.2018) - 13 th International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences
Inhibition Effects of Safflower and Bitter Melon Extracts on Growth of Fish Spoilage Bacteria and Their Ammonia and Biogenic Amine Production KÜLEY BOĞA ESMERAY, MEBRURE NUKET YAVUZER, YAVUZER EMRE, UÇAR YILMAZ Uluslararası - Özet bildiri - (21.11.2018 - 23.11.2018) - 13 th International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences
Use of Nettle (Urtica dioica L.) in the Treatment of Fish Diseases AYTAÇ SERTAN, GÜNDOĞDU ÖZLEM, YAVUZER EMRE Uluslararası - Özet bildiri - (12.07.2018 - 15.07.2018) - 2nd International Conference on Fisheries and Aquatic Research
Plant Species Used in the Treatment of Fish Diseases GÜNDOĞDU ÖZLEM, AYTAÇ SERTAN, YAVUZER EMRE Uluslararası - Özet bildiri - (12.07.2018 - 15.07.2018) - 2nd International Conference on Fisheries and Aquatic Research
Comparison of Silverfish (Atherina boyeri) with Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) as an Alternative Protein Source YAVUZER EMRE, AYTAÇ SERTAN, GÜNDOĞDU ÖZLEM, MEBRURE NUKET YAVUZER Uluslararası - Özet bildiri - (12.07.2018 - 15.07.2018) - 2nd International Conference on Fisheries and Aquatic Research
Use of Nettle (Urtica dioica L.) to Extend Shelf Life of Fish Products AYTAÇ SERTAN, GÜNDOĞDU ÖZLEM, YAVUZER EMRE Uluslararası - Özet bildiri - (12.07.2018 - 15.07.2018) - 2nd International Conference on Fisheries and Aquatic Research
Comparison of Efficiency of Natural and Synthetic Antioxidants in Fish Conservation GÜNDOĞDU ÖZLEM, YAVUZER EMRE, AYTAÇ SERTAN Uluslararası - Özet bildiri - (12.07.2018 - 15.07.2018) - 2nd International Conference on Fisheries and Aquatic Research
Use of Nettle (Urtica dioica L.) in the Treatment of Fish Diseases AYTAÇ SERTAN,GÜNDOĞDU ÖZLEM,YAVUZER EMRE Uluslararası - Özet bildiri - (12.07.2018 - 15.07.2018) - 2.International Congresss on Fisheries and Aquatic Sciences
Kırsal Kalkınmada Su Ürünlerinin Önemi ve Ülke Ekonomisine Katkısı BALIKÇI ESRA,AKIN GALİP,YAVUZER EMRE Uluslararası - Tam metin bildiri - (03.05.2018 - 05.05.2018) - III. Uluslararası Bozok Sempozyumu Bölgesel Kalkınma ve Sosyo-Kültürel Yapı
The Effect Of Model Trout Farm to the Region Made by University YAVUZER EMRE,AYTAÇ SERTAN,MEBRURE NUKET YAVUZER,BALIKÇI ESRA,GÜNDOĞDU ÖZLEM Uluslararası - Tam metin bildiri - (03.05.2018 - 05.05.2018) - 3rd International Bozok Symposium
Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların EkstraktelerininBalık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri BALIKÇI ESRA,AKIN GALİP,YAVUZER EMRE Ulusal - Özet bildiri - (22.03.2018 - 25.03.2018) - Gastronomi Kongresi
Zerdeçalın İnsan Sağlığı Üzerinde Etkileri GÜNDOĞDU ÖZLEM,AYTAÇ SERTAN,YAVUZER EMRE Uluslararası - Özet bildiri - (22.03.2018 - 25.03.2018) - Uluslararası Katılımlı 6. İlaç Kongresi
Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi YAVUZER EMRE,MEBRURE NUKET YAVUZER,BALIKÇI ESRA Ulusal - Özet bildiri - (22.03.2018 - 25.03.2018) - Gastronomi Kongresi
Patojenik Balık Hastalıklarında Cevizin Antimikrobiyal Etkisi AYTAÇ SERTAN,YAVUZER EMRE,GÜNDOĞDU ÖZLEM Uluslararası - Özet bildiri - (22.03.2018 - 25.03.2018) - Uluslararası Katılımlı 6. İlaç Kongresi
Mantarların Antioksidan Özellikleri AYTAÇ SERTAN,YAVUZER EMRE,GÜNDOĞDU ÖZLEM Uluslararası - Özet bildiri - (22.03.2018 - 25.03.2018) - Uluslararası Katılımlı 6. İlaç Kongresi
Yozgat İlinin Su Ürünleri Potansiyeli BALIKÇI ESRA,AKIN GALİP,özcan filiz,YAVUZER EMRE Uluslararası - Özet bildiri - (26.10.2017 - 28.10.2017) - 5.KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu
The Effects of Trout Farm in Rural to the Gastronomic Tourism YAVUZER EMRE, AYTAÇ SERTAN, MEBRURE NUKET YAVUZER, BALIKÇI ESRA Uluslararası - Özet bildiri - (04.10.2017 - 06.10.2017) - 1st International Symposium on Limnology and Freshwater Fisheries
Detecting the Consumer's Fish/Yogurt Perceptions (Central Anatolia Model) AYTAÇ SERTAN, YAVUZER EMRE, MEBRURE NUKET YAVUZER Uluslararası - Özet bildiri - (04.10.2017 - 06.10.2017) - 1st International Symposium on Limnology and Freshwater Fisheries
Comparison Proximate Composition Between Concrete And Ground Pond Aquacultured Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Systems YAVUZER EMRE,AYTAÇ SERTAN,YAVUZER MEBRURE NUKET Uluslararası - Özet bildiri - (15.05.2017 - 17.05.2017) - International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
Nutritional Profile And Health Benefits Of Walnut (Juglans Regia L AYTAÇ SERTAN,YAVUZER EMRE Uluslararası - Özet bildiri - (15.05.2017 - 17.05.2017) - International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
Tasting Sensory Analyse Of Mixed Cooked Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Caviar And Chicken Egg AYTAÇ SERTAN,YAVUZER EMRE,YAVUZER MEBRURE NUKET Uluslararası - Özet bildiri - (15.05.2017 - 17.05.2017) - International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
Calculation of Spirulina (Spirulina platensis) Production Chemical Ratios by Devoloping New Software YAVUZER EMRE,AYTAÇ SERTAN,YAVUZER MEBRURE NUKET Uluslararası - Özet bildiri - (15.05.2017 - 17.05.2017) - International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
Effects of Herbal Extracts (Thyme, Rosemary and Basil) on Biogenic Amine Accumulation of Fish Ball Made From Mackerel (Scomber scombrus) During Frozen Storage (-18oC) BALIKÇI ESRA,ÖZOĞUL YEŞİM,YAVUZER EMRE Uluslararası - Özet bildiri - (15.05.2017 - 17.05.2017) - International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
THE EFFECT OF SAFFLOWER AND BITTER MELON EXTRACTS ON BIOGENIC AMINE FORMATION OF FISH SPOILAGE BACTERIA YAVUZER MEBRURE NUKET,YAVUZER EMRE,BOĞA ESMERAY,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,GAYDE ÇAĞIN,ÖZOĞUL FATİH Uluslararası - Özet bildiri - (03.11.2016 - 05.11.2016) - International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA)
QUALITY ISSUES IN THE PROTECTION OF FISH AND FISH PRODUCTS AYTAÇ SERTAN,YAVUZER EMRE Uluslararası - Özet bildiri - (03.11.2016 - 05.11.2016) - International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA)
CONSUMER'S FOOD SAFETY PERCEPTION WHO CAME TO TROUT FARMS RESTAURANT IN CENTRAL ANATOLIA REGION YAVUZER EMRE,BOĞA MUSTAFA,YAVUZER MEBRURE NUKET,AYTAÇ SERTAN Uluslararası - Özet bildiri - (03.11.2016 - 05.11.2016) - International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA)
Tasting Trout Fish Soup By Consumers In The Fish Restaurant And Taking Their Opinions ÖZOĞUL FATİH,YAVUZER EMRE Uluslararası - Özet bildiri - (12.10.2016 - 14.10.2016) - 46th Wefta Conference
Bitki Esansiyel Yağları Kullanılarak Hazırlanan Nanoemilsiyonların Buzda Depolanan Alabalık Oncorhynchus mykiss Filetosu Üzerine Duyusal Kimyasal ve Mikrobiyolojik Etkileri YUVKA İLKNUR,ÖZOĞUL İLYAS,DURMUŞ MUSTAFA,BALIKÇI ESRA,GÖKDOĞAN SAADET,UÇAR YILMAZ,BOĞA ESMERAY,ÖZOĞUL FATİH,YAVUZER EMRE Ulusal - Özet bildiri - (28.04.2015 - 30.04.2015) - İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi
The impacts of olive by product on biogenic amine production by bacteria isolated from spoiled fish KULEY BOĞA ESMERAY,DURMUŞ MUSTAFA,GÖKDOĞAN SAADET,YAVUZER EMRE,YUVKA İLKNUR,ÖZOĞUL FATİH Uluslararası - Özet bildiri - (05.11.2014 - 07.11.2014) - International Congress on Food Technology
Effect Of Ice Treated With Potato Sweet Potato Sugar Beet And Red Beet Peel Extract On Quality Parameters Of Rainbow Trout Oncorhynchus Mykiss Fillets YAVUZER EMRE,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,gökdoğan saadet,YAVUZER MEBRURE NUKET Uluslararası - Özet bildiri - (25.09.2014 - 27.09.2014) - International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences
Keçilerde Sürü Kontrol Programı BOĞA MUSTAFA,YAVUZER EMRE Ulusal - Özet bildiri - (23.01.2013 - 25.01.2013) - Akademik Bilişim Konferansı
Monitorization of Aquaculture Farm by Devoloping New Software YAVUZER EMRE,ÖZOĞUL FATİH,BOĞA ESMERAY Ulusal - Tam metin bildiri - (24.05.2012 - 25.05.2012) - First National Workshop on Marine Biotechnology and Genomics
Sürü Yönetim Programı BOĞA MUSTAFA,YAVUZER EMRE Ulusal - Tam metin bildiri - (14.09.2011 - 16.09.2011) - VII. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi
Yağ Asitleri ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi ÖZKALENDER MEBRURE NUKET,YAVUZER EMRE Ulusal - Özet bildiri - (22.05.2006 - 24.05.2006) - Su Ürünleri Öğrenci Sempozyumu
Kitap
GIDA İŞLEME VE ÜRETİMİNDE YENİLİKÇİ TEKNOLOJİLER YETİŞEN MEHMET, YAVUZER EMRE, USLU HASAN Uluslararası - Kitap Bölümü - Bölüm Adı:GIDA KALİTE BELİRLEMEDE ELEKTRONİK BURUNLAR VE MAKİNE ÖĞRENMESİ - Bilimsel Kitap - Yayın Evi:Akademisyen Yayınevi Kitabevi - Basım Sayısı:1 - Sayfa Sayısı:237 - ISBN:978-625-399-499-0 - (Bölüm Sayfaları:75 - 88) 2023
ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR VIII MEBRURE NUKET YAVUZER, YAVUZER EMRE Uluslararası - Kitap Bölümü - Bölüm Adı:LABORATUVAR KOŞULLARININ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ AÇISINDAN GÜVENİLİRLİĞİNİN ELEKTRONİK BURUN İLE BELİRLENMESİ - Bilimsel Kitap - Yayın Evi:Eğitim Yayınevi - Basım Sayısı:1 - Sayfa Sayısı:44 - ISBN:978-625-6489-00-4 - (Bölüm Sayfaları:31 - 44) 2023
Ziraat, Orman, Su Ürünleri Alanında Uluslararası Araştırmalar 2 YAVUZER EMRE Uluslararası - Kitap Bölümü - Bölüm Adı:BAZI SOĞUK PRES TİCARİ YAĞLARIN GIDA KAYNAKLI PATOJEN VE BOZUCU BAKTERİLER ÜZERİNDE ETKİSİ - Bilimsel Kitap - Yayın Evi:Eğitim Yayınevi - Basım Sayısı:1 - Sayfa Sayısı:105 - ISBN:978-625-8108-74-3 - (Bölüm Sayfaları:35 - 51) 2022
Ziraat Orman ve Su Ürünleri Alanında Uluslararası Araştırmalar V YAVUZER EMRE, YILMAZ MAHMUT Uluslararası - Kitap Bölümü - Bölüm Adı:SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜ İLE MANUPLE EDİLEN GASTROFİZİKSEL FAKTÖRLERİN PİŞMİŞ GÖKKUŞAĞI ALABALIĞINA AİT DUYUSAL DEĞERLENDİRMEYE ETKİSİ - Bilimsel Kitap - Yayın Evi:Eğitim Yayınevi - Basım Sayısı:1 - Sayfa Sayısı:267 - ISBN:978-625-6382-12-1 - (Bölüm Sayfaları:267 - 277) 2022
Ziraat Orman ve Su Ürünleri Alanında Uluslararası Araştırmalar YAVUZER EMRE Uluslararası - Kitap Bölümü - Bölüm Adı:GÖKKUŞAĞI ALABALIĞININ KALİTE PARAMETRELERİNİN YAPAY SİNİR AĞLARI İLE TAHMİNİ - Bilimsel Kitap - Yayın Evi:Eğitim Yayınevi - Basım Sayısı:1 - Sayfa Sayısı:141 - ISBN:978-625-8108-22-4 - (Bölüm Sayfaları:129 - 141) 2022