Yenilebilir Kitosan Film ve Diyatomitin Hamsi’nin (Engraulis Encrasicolus L.) Raf Ömrüne Etkisi
SAKARYA Murat,YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Özet bildiri - (15.05.2024 - ) - Uluslararası Tarım Bilimlerinde Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi
|
Balık Jelatini ve Balık Yağı Bazlı Fonksiyonel Jelibon Üretimi
ŞİMŞEK Halil İbrahim,YAVUZER EMRE,ALAŞALVAR HAMZA,ŞAN Aslı
Uluslararası
-
Özet bildiri - (15.05.2024 - ) - Uluslararası Tarım Bilimlerinde Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi
|
Atık Balık İç Organlarından Elde
Edilmiş Yağ İle Sabun Üretimi
YORULMAZ Salih,YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Özet bildiri - (15.05.2024 - ) - Uluslararası Tarım Bilimlerinde Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi
|
Balık Türlerinin Evrişimli Sinir Ağları İle Sınıflandırılması
Demir Servet, KÖSE MEMDUH, YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Özet bildiri - (20.11.2023 - ) - 4th International Conference on Engineering and Applied Natural Sciences
|
Determining the types and quality levels of some important foods with machine learning
YAVUZER EMRE, Şan Aslı
Uluslararası
-
Özet bildiri - (14.04.2023 - ) - Third International Congress on Biological and Health Sciences
|
Makine öğrenmesi ile balık tazelik seviyesinin tahmini
DOĞAN ÖZKAN, YAVUZER EMRE, KÖSE MEMDUH, TEKLE ŞEFİK
Uluslararası
-
Özet bildiri - (23.11.2022 - ) - 5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2022) November 23-25, 2022
|
The effect of water kefir on rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) meat quality and some foodborne pathogen and spoilage bacteria
YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Özet bildiri - (24.02.2022 - ) - Second International Congress on Biological and Health Sciences
|
FOOD DRYING WITH GEOTHERMAL ENERGY
DOĞAN ÖZKAN, TEKLE ŞEFİK, YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Özet bildiri - (25.11.2021 - ) - ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK, DOĞA VE SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU ISENS-21 Ana Teması "ENERJİ ve TOPLUM" 25-28 KASIM 2021 BATMAN ÜNİVERSİTESİ
|
PREDICTION OF THE QUALITY PARAMETERS OF RAINBOW TROUT WITH ARTIFICIAL NEURAL NETWORKS
YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Özet bildiri - (25.11.2021 - ) - ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK, DOĞA VE SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU ISENS-21 Ana Teması "ENERJİ ve TOPLUM" 25-28 KASIM 2021 BATMAN ÜNİVERSİTESİ
|
Protein Hydrolyzate Production From Trout Heads By Enzymatic Hydrolysis
YAVUZER EMRE, TEKLE ŞEFİK, ÇİNARLI MURAT
Uluslararası
-
Özet bildiri - (26.02.2021 - 28.02.2021) - International Congress on Biological and Health Sciences
|
Hirfanlı Barajının Ticari Açıdan Önemli Su Türlerinin Yağ Asidi Profilleri
YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (02.10.2019 - 06.10.2019) - 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
|
Teknik Eleman Yetiştirmede Gıda Güvenliği ve Hijyen Algılarının Değişimi
YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (02.10.2019 - 06.10.2019) - 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
|
Gökkuşağı Alabalığı Yemine Astaksantin İlavesinin Üretici Penceresinden Değerlendirilmesi
YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (02.10.2019 - 06.10.2019) - 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
|
Kültür Gökkuşağı Alabalığı Ciğeri Alternatif Bir Gıda Olabilir mi?
YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (02.10.2019 - 06.10.2019) - 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
|
Bazı Aromatik Bitkilerin Biyolojik Aktivite ve Bileşen Veri Tabanlarının Oluşturulduğu Bir Yazılım Geliştirilmesi
YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (02.10.2019 - 06.10.2019) - 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
|
Gümüş balığından (Atherina boyeri) balık krakeri elde edilmesi
YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (02.10.2019 - 06.10.2019) - 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
|
Development of Thyme Oil Based Storage Box with 3D Printer for Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1972) Preservation
YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Özet bildiri - (21.11.2018 - 23.11.2018) - 13 th International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences
|
Inhibition Effects of Safflower and Bitter Melon Extracts on Growth of Fish Spoilage Bacteria and Their Ammonia and Biogenic Amine Production
KÜLEY BOĞA ESMERAY, MEBRURE NUKET YAVUZER, YAVUZER EMRE, UÇAR YILMAZ
Uluslararası
-
Özet bildiri - (21.11.2018 - 23.11.2018) - 13 th International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences
|
Use of Nettle (Urtica dioica L.) in the Treatment of Fish Diseases
AYTAÇ SERTAN, GÜNDOĞDU ÖZLEM, YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Özet bildiri - (12.07.2018 - 15.07.2018) - 2nd International Conference on Fisheries and Aquatic Research
|
Plant Species Used in the Treatment of Fish Diseases
GÜNDOĞDU ÖZLEM, AYTAÇ SERTAN, YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Özet bildiri - (12.07.2018 - 15.07.2018) - 2nd International Conference on Fisheries and Aquatic Research
|
Comparison of Silverfish (Atherina boyeri) with Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) as an Alternative Protein Source
YAVUZER EMRE, AYTAÇ SERTAN, GÜNDOĞDU ÖZLEM, MEBRURE NUKET YAVUZER
Uluslararası
-
Özet bildiri - (12.07.2018 - 15.07.2018) - 2nd International Conference on Fisheries and Aquatic Research
|
Use of Nettle (Urtica dioica L.) to Extend Shelf Life of Fish Products
AYTAÇ SERTAN, GÜNDOĞDU ÖZLEM, YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Özet bildiri - (12.07.2018 - 15.07.2018) - 2nd International Conference on Fisheries and Aquatic Research
|
Comparison of Efficiency of Natural and Synthetic Antioxidants in Fish Conservation
GÜNDOĞDU ÖZLEM, YAVUZER EMRE, AYTAÇ SERTAN
Uluslararası
-
Özet bildiri - (12.07.2018 - 15.07.2018) - 2nd International Conference on Fisheries and Aquatic Research
|
Use of Nettle (Urtica dioica L.) in the Treatment of Fish Diseases
AYTAÇ SERTAN,GÜNDOĞDU ÖZLEM,YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Özet bildiri - (12.07.2018 - 15.07.2018) - 2.International Congresss on Fisheries and Aquatic Sciences
|
Kırsal Kalkınmada Su Ürünlerinin Önemi ve Ülke Ekonomisine Katkısı
BALIKÇI ESRA,AKIN GALİP,YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (03.05.2018 - 05.05.2018) - III. Uluslararası Bozok Sempozyumu Bölgesel Kalkınma ve Sosyo-Kültürel Yapı
|
The Effect Of Model Trout Farm to the Region Made by University
YAVUZER EMRE,AYTAÇ SERTAN,MEBRURE NUKET YAVUZER,BALIKÇI ESRA,GÜNDOĞDU ÖZLEM
Uluslararası
-
Tam metin bildiri - (03.05.2018 - 05.05.2018) - 3rd International Bozok Symposium
|
Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların EkstraktelerininBalık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri
BALIKÇI ESRA,AKIN GALİP,YAVUZER EMRE
Ulusal
-
Özet bildiri - (22.03.2018 - 25.03.2018) - Gastronomi Kongresi
|
Zerdeçalın İnsan Sağlığı Üzerinde Etkileri
GÜNDOĞDU ÖZLEM,AYTAÇ SERTAN,YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Özet bildiri - (22.03.2018 - 25.03.2018) - Uluslararası Katılımlı 6. İlaç Kongresi
|
Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi
YAVUZER EMRE,MEBRURE NUKET YAVUZER,BALIKÇI ESRA
Ulusal
-
Özet bildiri - (22.03.2018 - 25.03.2018) - Gastronomi Kongresi
|
Patojenik Balık Hastalıklarında Cevizin Antimikrobiyal Etkisi
AYTAÇ SERTAN,YAVUZER EMRE,GÜNDOĞDU ÖZLEM
Uluslararası
-
Özet bildiri - (22.03.2018 - 25.03.2018) - Uluslararası Katılımlı 6. İlaç Kongresi
|
Mantarların Antioksidan Özellikleri
AYTAÇ SERTAN,YAVUZER EMRE,GÜNDOĞDU ÖZLEM
Uluslararası
-
Özet bildiri - (22.03.2018 - 25.03.2018) - Uluslararası Katılımlı 6. İlaç Kongresi
|
Yozgat İlinin Su Ürünleri Potansiyeli
BALIKÇI ESRA,AKIN GALİP,özcan filiz,YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Özet bildiri - (26.10.2017 - 28.10.2017) - 5.KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu
|
The Effects of Trout Farm in Rural to the Gastronomic Tourism
YAVUZER EMRE, AYTAÇ SERTAN, MEBRURE NUKET YAVUZER, BALIKÇI ESRA
Uluslararası
-
Özet bildiri - (04.10.2017 - 06.10.2017) - 1st International Symposium on Limnology and Freshwater Fisheries
|
Detecting the Consumer's Fish/Yogurt Perceptions (Central Anatolia Model)
AYTAÇ SERTAN, YAVUZER EMRE, MEBRURE NUKET YAVUZER
Uluslararası
-
Özet bildiri - (04.10.2017 - 06.10.2017) - 1st International Symposium on Limnology and Freshwater Fisheries
|
Comparison Proximate Composition Between Concrete And Ground Pond Aquacultured Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Systems
YAVUZER EMRE,AYTAÇ SERTAN,YAVUZER MEBRURE NUKET
Uluslararası
-
Özet bildiri - (15.05.2017 - 17.05.2017) - International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
|
Nutritional Profile And Health Benefits Of Walnut (Juglans Regia L
AYTAÇ SERTAN,YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Özet bildiri - (15.05.2017 - 17.05.2017) - International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
|
Tasting Sensory Analyse Of Mixed Cooked Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Caviar And Chicken Egg
AYTAÇ SERTAN,YAVUZER EMRE,YAVUZER MEBRURE NUKET
Uluslararası
-
Özet bildiri - (15.05.2017 - 17.05.2017) - International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
|
Calculation of Spirulina (Spirulina platensis) Production Chemical Ratios by Devoloping New Software
YAVUZER EMRE,AYTAÇ SERTAN,YAVUZER MEBRURE NUKET
Uluslararası
-
Özet bildiri - (15.05.2017 - 17.05.2017) - International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
|
Effects of Herbal Extracts (Thyme, Rosemary and Basil) on Biogenic Amine Accumulation of Fish Ball Made From Mackerel (Scomber scombrus) During Frozen Storage (-18oC)
BALIKÇI ESRA,ÖZOĞUL YEŞİM,YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Özet bildiri - (15.05.2017 - 17.05.2017) - International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
|
THE EFFECT OF SAFFLOWER AND BITTER MELON EXTRACTS ON BIOGENIC AMINE FORMATION OF FISH SPOILAGE BACTERIA
YAVUZER MEBRURE NUKET,YAVUZER EMRE,BOĞA ESMERAY,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,GAYDE ÇAĞIN,ÖZOĞUL FATİH
Uluslararası
-
Özet bildiri - (03.11.2016 - 05.11.2016) - International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA)
|
QUALITY ISSUES IN THE PROTECTION OF FISH AND FISH PRODUCTS
AYTAÇ SERTAN,YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Özet bildiri - (03.11.2016 - 05.11.2016) - International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA)
|
CONSUMER'S FOOD SAFETY PERCEPTION WHO CAME TO TROUT FARMS RESTAURANT IN CENTRAL ANATOLIA REGION
YAVUZER EMRE,BOĞA MUSTAFA,YAVUZER MEBRURE NUKET,AYTAÇ SERTAN
Uluslararası
-
Özet bildiri - (03.11.2016 - 05.11.2016) - International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA)
|
Tasting Trout Fish Soup By Consumers In The Fish Restaurant And Taking Their Opinions
ÖZOĞUL FATİH,YAVUZER EMRE
Uluslararası
-
Özet bildiri - (12.10.2016 - 14.10.2016) - 46th Wefta Conference
|
Bitki Esansiyel Yağları Kullanılarak Hazırlanan Nanoemilsiyonların Buzda Depolanan Alabalık Oncorhynchus mykiss Filetosu Üzerine Duyusal Kimyasal ve Mikrobiyolojik Etkileri
YUVKA İLKNUR,ÖZOĞUL İLYAS,DURMUŞ MUSTAFA,BALIKÇI ESRA,GÖKDOĞAN SAADET,UÇAR YILMAZ,BOĞA ESMERAY,ÖZOĞUL FATİH,YAVUZER EMRE
Ulusal
-
Özet bildiri - (28.04.2015 - 30.04.2015) - İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi
|
The impacts of olive by product on biogenic amine production by bacteria isolated from spoiled fish
KULEY BOĞA ESMERAY,DURMUŞ MUSTAFA,GÖKDOĞAN SAADET,YAVUZER EMRE,YUVKA İLKNUR,ÖZOĞUL FATİH
Uluslararası
-
Özet bildiri - (05.11.2014 - 07.11.2014) - International Congress on Food Technology
|
Effect Of Ice Treated With Potato Sweet Potato Sugar Beet And Red Beet Peel Extract On Quality Parameters Of Rainbow Trout Oncorhynchus Mykiss Fillets
YAVUZER EMRE,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,gökdoğan saadet,YAVUZER MEBRURE NUKET
Uluslararası
-
Özet bildiri - (25.09.2014 - 27.09.2014) - International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences
|
Keçilerde Sürü Kontrol Programı
BOĞA MUSTAFA,YAVUZER EMRE
Ulusal
-
Özet bildiri - (23.01.2013 - 25.01.2013) - Akademik Bilişim Konferansı
|
Monitorization of Aquaculture Farm by Devoloping New Software
YAVUZER EMRE,ÖZOĞUL FATİH,BOĞA ESMERAY
Ulusal
-
Tam metin bildiri - (24.05.2012 - 25.05.2012) - First National Workshop on Marine Biotechnology and Genomics
|
Sürü Yönetim Programı
BOĞA MUSTAFA,YAVUZER EMRE
Ulusal
-
Tam metin bildiri - (14.09.2011 - 16.09.2011) - VII. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi
|
Yağ Asitleri ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi
ÖZKALENDER MEBRURE NUKET,YAVUZER EMRE
Ulusal
-
Özet bildiri - (22.05.2006 - 24.05.2006) - Su Ürünleri Öğrenci Sempozyumu
|