The Specialist Difference of Mass Catering Services: A Pilot Study on the Contribution of Dietitians in Menu Planning
KARADEMİR EMİNE,GÜRBÜZ MURAT
Uluslararası
-
Özet bildiri - (20.11.2024 - ) - THE INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRİTİON AND DIETETİCS-IV
|
KURKUMİNİN SARKOPENİ ÜZERİNDEKİ POTANSİYEL ETKİLERİ
KARADEMİR EMİNE,AKDEVELİOĞLU YASEMİN
Uluslararası
-
Özet bildiri - (07.11.2024 - ) - 9th INTERNATIONAL CONGRESS ON HEALTHY LIFE
|
Yetişkin Kadınların Siyah Çay ve Bitki Çayı Tüketim Durumunlarının Belirlenmesi: Konya İli Örneği
KARADEMİR EMİNE, BAYRAK EBRU
Ulusal
-
- (01.12.2022 - 02.12.2022) - 1. Uluslararası Selçuk Sağlık Bilimleri Kongresi
|
DETERMINING ADULTS' READING, USE AND UNDERSTANDING FOOD LABELS
AKTAŞ NAZAN, ŞAHİN BAYRAM SÜMEYRA, KIRCALI HAZNEDAR NAGİHAN, KARADEMİR EMİNE, ARI GEDİK BEYZA
Ulusal
-
Özet bildiri - (01.12.2022 - 02.12.2022) - 1 ST INTERNATIONAL CONGRESS OF SELÇUK HEALTH SCIENCES
|
Zeytin (Olea europaea L.) Yaprağındaki Fenolik Bileşikler ve Potansiyel Sağlık Etkileri
KARADEMİR EMİNE, BAYRAK EBRU
Ulusal
-
Tam metin bildiri - (19.10.2022 - 21.10.2022) - Türkiye 14. Gıda Kongresi
|