|
Improving glutamic acid separation: The role of reactant type and process conditions
YAPRAK USLU DİLEK,YETİŞEN MEHMET,TANGÜLER HASAN
Uluslararası -
Hakemli -
SCI-Expanded -
Özgün Makale - Separation and Purification Technology
- Doi: 10.1016/j.seppur.2025.134224
|
2025
|
|
Determination of quality levels of fish oils recovered from trout waste using machine learning and odor sensors
YAVUZER EMRE,YAPRAK USLU DİLEK,KÖSE MEMDUH,YETİŞEN MEHMET,ALAŞALVAR HAMZA,ŞİMŞEK HALİL İBRAHİM
Ulusal -
Hakemli -
SCI-Expanded -
Özgün Makale - Journal of Food Measurement and Characterization
- Doi: 10.1007/s11694-025-03564-4
|
2025
|
|
Effects of Cooking Methods and Oils on Bioactive Compounds, Sensory and Textural Properties of Yellow-Fleshed Potatoes (Solanum tuberosum L.)
YAPRAK USLU DİLEK,CORUK KATİBE SİNEM,BALTACIOĞLU HANDE,TANGÜLER HASAN
Uluslararası -
Hakemli -
SCI-Expanded -
Özgün Makale - Potato Research
- Doi: 10.1007/s11540-024-09821-1
|
2025
|
|
Application of atomized hydrosols to rainbow trout fillets as an easy preservative
YAVUZER EMRE, YETİŞEN MEHMET, YAPRAK USLU DİLEK
Ulusal -
Hakemli -
TR DİZİN -
Özgün Makale - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
- Doi: 10.28948/ngumuh.1313983
|
2023
|
|
EKMEK ÜRETİMİNDE EKŞİ MAYA ÜZERİNE TAZE MEYVELERİN KULLANIMI
yıldız bihter, ÇAKICI AVNİ, YAPRAK USLU DİLEK, USLU HASAN
Ulusal -
Hakemli -
TR DİZİN -
Özgün Makale - Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
- Doi: 10.28948/ngumuh.756207
|
2020
|