Eğitim Bilgileri
Yüksek Lisans ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/ 2022-
Lisans HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./ 2015-2021
Akademik Unvanlar
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI 2024-
Projeler
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Devam Ediyor Farklı Miktarda Şeker İlavesinin Türk Kahvesinin Aroma ve Aroma-Aktif Bileşikleri Üzerine Etkileri (23.07.2024-)
-Tübitak 1001 Tamamlandı Fermente Meyan Suyu Üretimi: Laktik Asit Bakterileri Ve Enzimatik Hidrolizasyonun Biyoaktif, Aroma- Aktif Ve Bazı Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Etkileri (01.11.2021-01.11.2023)
TÜBİTAK PROJESİ Devam Ediyor Geleneksel ve Yenilikçi Yöntemlerle Üretilen Elma Köfterinin Kalite Özelliklerin Belirlenmesi (01.06.2025-)
-Tübitak 1001 Devam Ediyor Doğu Akdeniz Bölgesinde Dikenli İncir (Opuntia Ficus-Indica L.) Islahı - Seleksiyon II. Aşama (01.05.2023-13.03.2024)
Ödüller
2. Ulusal Sanayi Odaklı Ar-Ge ve İnovasyon Proje Yarışması, İkincilik, Lisans Mezunu/Lisansüstü Kategorisi Adana Hacı Sabancı OSB Ticari (Özel), TÜRKİYE 2023
Makaleler
2718-0883 İNCE AYŞENUR,BALTACIOĞLU HANDE,TANGÜLER HASAN,USLU HASAN Uluslararası - Hakemli - Crossref, Google Scholar, Asos Index, Semanticscholar, ROAD - Derleme Makale - Eurasian Journal of Science Engineering and Technology - Doi: 10.55696/ejset.1620334 2025
Bildiriler
Utilisation of shalgam juice residue carrot powder in yoghurt production TANGÜLER HASAN,İNCE AYŞENUR,Acar Ahmet Bircan,Kapkıner Tuğçe,Kıran Gözde,Değer Burak Uluslararası - Tam metin bildiri - (02.07.2025 - ) - IV. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, Niğde, Türkiye
The effect of the addition of shalgam beverage residual product setik on the physical properties of tarhana TANGÜLER HASAN,Kılıç Muhammet Çağrı,İNCE AYŞENUR Uluslararası - Özet bildiri - (02.07.2025 - ) - IV. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, Niğde, Türkiye
Glutensiz besin: Chia tohumu Kalkan Didem,İNCE AYŞENUR,TANGÜLER HASAN Uluslararası - Tam metin bildiri - (01.01.2025 - ) - VI. INTERNATIONAL TURKIC WORLD CONGRESS ON SCIENCE AND ENGINEERING